Swanheart

1

Bucataras
incepator

Ineu

Bucataras din 26.09.2009

RETETE21
PRIETENI17
Retete / Peste

Somon cu sos de smantana si sofran

In Somon la 17 Dec 2009

Se incinge uleiul de masline (2 linguri), si se rumeneste ceapa taiata marunt, cu o felie de lamaie. Sosul va avea un gust bun, acrisor si aromat. Se adauga supa. Cand clocoteste, se adauga sare si piper, dupa gust. Se reduce focul, apoi se adauga smantana, amidonul si sofranul, lasand sa...

Peste la gratar

In Peste la 26 Noi 2009

Se spala fileurile, se sterg de apa cu niste prosoape de hartie, se condimenteaza si se aseaza pe gratarul incins. Eu folosesc gratarul pentru aragaz. Dupa ce se rumeneste putin, se unge cu un amestec de miere si mustar. Se lasa pana se rumeneste bine. Se face rapid, si e foarte bun.

Peste pangasius la cuptor, cu legume si mamaliguta

In Pangasius la 2 Oct 2009

Su pune in tava putin ulei, apoi se aseaza file-urile de peste, se pun deasupra legumele taiate, cateva frunze de dafin, se condimeanteaza si se toarna vinul. Se mai pune putina apa, si se baga in cuptorul incins. Se lasa pana este patruns pestele. Noi l-am servit alaturi de mamaliguta, si cu...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.

 
 
 
Retete preferate
My Bounty Cream

Voturi:6

Chec cu banane

Voturi:12

Placinta cu branza

Voturi:29

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]