SimonaP

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 20.11.2012

RETETE9
PRIETENI17
Retete

Salata de conopida cu maioneza si usturoi

In Salate la 16 Iul 2013

Conopida se desface bucatele,se spala, apoi se pune la fiert in apa cu putina sare. Intr-un bol punem galbenusul unui ou fiert si cel crud, putina sare si amestecam incet, mereu in acelasi sens cu o lingura de lemn. Adaugam treptat uleiul de floarea soarelui si uleiul de susan pana formam...

Mini tortulete cu crema de trandafir

In Torturi la 11 Iul 2013

Preparare blat Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi cu zaharul adaugat treptat. Punem pe rand si galbenusurile continuand mixarea. Se amesteca  faina si cacaua  si  se adauga  peste compozitia de mai sus amestecand cu o spatula. Compozitia obtinuta se...

Inghetata de agude

In Dulciuri la 11 Iul 2013

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul (lasam cam o lingura de zahar si pentru albusuri) pana cand obtinem o spuma deschisa la culoare. Agudele se curata de codite, se spala si se pun intr-o strecuratoare pentru a scapa de surplusul de apa.Mixam agudele cu smantana...

Chiftele de iepure in crusta de pesmet si susan

In Aperitive / Garnituri la 11 Iul 2013

Carne de iepure se dezoseza,se spala, si se macina in robotul de bucatarie. Legumele se curata se spala si se dau prin razatoarea mica. Intr-un bol punem carnea de iepure macinata,legumele,ouale,patrunjelul verde tocat,tarhonul , sare si piper dupa gust. Amestecam foarte bine toate...

Prajitura cu crema de zmeura si vanilie

In Prajituri la 22 Iun 2013

Preparare primul blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si apoi cu zaharul fin si cel vanilat adaugat treptat. Adaugam pe rand  galbenusurile si esenta de vanilie continuand mixarea. La sfarsit punem faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus...

Prajitura cu visine

In Prajituri la 19 Iun 2013

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si  apoi cu zaharul adaugat treptat. Adaugam pe rand  galbenusurile, esenta de bergamota continuand mixarea. La sfarsit adaugam faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus in jos. Luam intr-un bol putina...

Tort cu ciocolata alba si crema de zmeura

In Torturi la 4 Iun 2013

Preparare blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana ce s-a topit intreaga cantitate de zahar. Galbenusurile se mixeaza cu 3 linguri apa minerala, esenta de bergamota si se adauga peste albusuri. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si...

Vita cu porumb copt

In Vita la 1 Mai 2013

Carnea de vita se spala,se taie in bucati potrivite si pune intr-un vas. Separat se amesteca intr-un bol mierea, otetul,sosul de soia,un varf cutit de sare, uleiul,usturoiul zdrobit si coaja rasa de lime. Adaugam sosul obtinut peste carnea de vita, acoperim vasul cu un capac si dam la...

Tarta cu zucchini, ghebe, ardei si leurda

In Aperitive / Garnituri la 30 Apr 2013

Preparare aluat tarta: Se amesteca faina cu sarea si apoi cu untul si se framanta pana se formeaza un aluat faramicios. Se adauga ouale,apa si se continua framantarea, pana aluatul devine elastic, in jur de 5 minute. Se impacheteaza aluatul intr-o folie alimentara si se da la frigider...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 11.07.2013

Inghetata de agude

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Azi vei tampi lumea cu atitudinea ta pozitiva. Spre seara e posibil sa fii arestat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]