SanatateAcasa

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 30.01.2012

RETETE70
PRIETENI20
Retete / Dulciuri

Capsuni trase in ciocolata

In Dulciuri la 20 Mai 2012

Ingredientele pentru ciocolata se freaca, astfel incat sa se obtina dulcea ciocolata. Se pune vasul intr-un altul cu apa fiarta, ca sa se inmoaie. Se prinde cate o capsuna de codita si se scufunda in ciocolata, apoi se ridica imediat. Se procedeaza asa cu toate capsunile, apoi se pun pe un platou...

Inghetata de capsuni

In Dulciuri la 19 Mai 2012

Mod de preparare Se incepe prin a se spala fructele de padure, dar cu multa atentie. Se pun intr-un bol incapator, se adauga zaharul si apa si se amesteca folindu-se blenderul.Se adauga si iaurtul fara grasimi. Se amesteca bine de tot, astfel incat sa se obtina o mixtura cremoasa. Se introduce...

Cookies cu stafide

In Dulciuri la 25 Apr 2012

Se amesteca fructoza cu margarina si untul. Se adauga cacaua. Se adauga stafidele si putin praf de biscuiti (biscuitii se rup in bucati fine sau se piseaza cu un ciocanel de bucatarie). Se modeleaza cu mana mingiute. Se modeleaza pana ce se capata forma dorita, adaugati daca vreti mai multi...

Budinca de casa cu esenta de vanilie

In Dulciuri la 14 Apr 2012

Se amesteca zaharul cu amidonul sau faina, se adauga esenta de vanilie, se amesteca bine, astfel incat sa nu se creeze cocoloase. Se adauga laptele. Se amesteca bine, dupa care se pune pe foc (focul trebuie sa fie mic). Se amesteca si se tine pe foc pana ce se leaga. Cand capata textura...

Budinca cu visine

In Dulciuri la 1 Mar 2012

Se spala orezul, se lasa la fiert. Cand este aproape fiert (bobul creste sau “infloreste”), se adauga coaja de portocala, zaharul si se amesteca. Se adauga apoi fructele si se tine circa 10 minute, in cuptor. Apa folosita la fiert nu trebuie sa fie multa. Se adauga apa cat sa...

Prajitura de casa cu visine

In Prajituri la 2 Feb 2012

Ouale se sparg. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se adauga fructoza si se amesteca bine de tot, pana ce se obtine o spuma. Se adauga apoi galbenusurile. Se toarna faina (amestecata cu un praf de copt) treptat, pana ce se obtine un aluat. Jumatate de aluat se toarna...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 08.06.2012

Salata de conopida

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

De astăzi eşti aproape miliardar, dar dacă nu crezi în Hohoscop, statutul ăsta poate dura mult şi bine. Dacă peste o săptămână eşti tot “aproape”, e numai vina ta.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]