
publicat la 07.11.2011
publicat la 06.11.2011
publicat la 06.11.2011
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Scoici de post
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei aproximativ 10 minute. Intre timp se curata si se taie cepele si ardeii si se pun la calit in putin ulei,sare si piper,apoi se pune sosul de rosii (din belsug ) si pastele scurse de apa. Se amesteca si se dau cateva clocote. Se...
Ardei umpluti cu orez de post
Ardeii se spala si se curata de seminte,se lasa la scurs. Se alege orezul si se spala. Cartofii se curata si se pun in apa rece. Cepele se curata,se spala si se toaca marunt apoi se pun la calit in 2 linguri de ulei. Se toaca un ardei si se pune in tigaie peste ceapa,se lasa putin la...
Cartofi la cuptor
Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. Se toarna supa, se pun toate condimentele si usturoiul pisat. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se baga in cuptorul bine incins dinainte. Se amesteca din cand in cand, iar la sfarsit se lasa tava descoperita vreo 10 minute, astfel devin...
Ghiveci de vara
Preparare ghiveci de vara: Se curata legumele, se spala si se taie dupa preferintele fiecaruia. Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si cu morcovul, sare si piper macinat in putin ulei. Cand devin lucioase se pun 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Eu am pus si cateva boabe de piper...