Roda

1

Bucataras
incepator

Sebis

Bucataras din 28.04.2009

RETETE94
PRIETENI8
Retete / Supe/Ciorbe

SUPA DE PEPENE CU MENTA

In Supe la 25 Iun 2009

1.Se taie pepenele in doua.Se scot semintele.1/2 din pepene se taie bucati si se turmixeaza un blender cu 2 frunze de menta si 1 lingura de bautura pe baza de anason.(eu am folosit uzo) 2.Cealalta jumatate se taie cubulete si se repartizeaza in 2 boluri.Peste cubuletele de pepene se pune...

SUPA DE CARNE CU TAIETEI DE CLATITE

In Supe la 24 Iun 2009

1.Se spala carnea si osul de vita  si se pun intr-o cratita mai mare.2.5 l. apa se toarna peste carne  si se pune cratita  la fiert ,pe foc mic, pana se aduna spuma. 2.Dupa ce se aduna spuma, se adauga in cratita sare, piper,usturoiul curatat si  taiat in doua , crema de...

Supa de nectarine cu caise

In Supe la 17 Mai 2009

1.Se spala fructele ,se pastreaza 2 caise pentru decor,iar restul se oparesc 1-2 minute ,dupa care se pun in apa rece.Se curata de pielite si de samburi ,se pun intr-o oala  si se stropesc cu sucul de lamaie.Se adauga zaharul,coaja rasa de lamaie,scortisoara ,un varf de cutit de...

Supa de portocale cu cocos

In Supe la 17 Mai 2009

1.Intr-o tigaie cu peretii mai inalti,in unt fierbinte se caleste carnea tocata ,se adauga prazul si praful de curry si se lasa sa se caleasca impreuna cateva minute. 2.Se toarna in tigaie supa de carne  ,crema de cocos si ,pe foc mic, se fierb inca 10 minute. 3.Se curata portocalele...

SUPA DE CARTOFI COPTI

In Supe la 15 Mai 2009

1.Se spala cartofii in coaja.Se pune un strat de sare intr-o tava,iar deasupra se aseaza cartofii.Se coc 50 de minute in cuptorul  preincalzit ,la 180*C,la inceput, apoi se reduce temperatura la 165*C. 2.Se scot cartofii  cand sunt patrunsi, se lasa putin sa se raceasca si se curata...

SUPA DE PIPOTE DE CURCAN SI LEGUME

In Supe la 8 Mai 2009

1.Se taie pipotele in bucati .Se curata ceapa , se toaca marunt si se caleste impreuna cu pipotele intr-o cratita.Se presara cu boia , piper si se adauga 1,5l. apa .Se sareaza , se acopera cu capacul si se fierbe 1 ora, pe foc moderat. 2.Intre timp, se curata toate zarzavaturile ;morcovii si...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]