Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Jamu-Mare
Bucataras din 27.06.2013
Speli pulpa de porc si o tai in cubulete pe care le prajesti intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce bucatile se rumenesc, adaugi si costita afumata, pe care ai taiat-o in fasii. Continui sa le calesti impreuna la foc mic, timp in care pregatesti...
mai multe
publicat la 27.06.2013
Azi ai numai calitati: inteligenta, discernamant, logica, perspicacitate, constiinciozitate, responsabila, corecta, cumpatata, adaptabila.
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Perna ergonomica Karll
Suport pentru ustensile de bucatarie
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Rola de folie pentru prajituri
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 11:07
de Retete_gustoase 1
pe 17.03 la 15:49
pe 17.03 la 14:48
pe 17.03 la 09:55
de oanapl 7
pe 16.03 la 21:38
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
vasimur
oanapl
veveraz19 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 7
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tochitura cu ciuperci
Speli pulpa de porc si o tai in cubulete pe care le prajesti intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce bucatile se rumenesc, adaugi si costita afumata, pe care ai taiat-o in fasii. Continui sa le calesti impreuna la foc mic, timp in care pregatesti...