Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Jamu-Mare
Bucataras din 27.06.2013
Speli pulpa de porc si o tai in cubulete pe care le prajesti intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce bucatile se rumenesc, adaugi si costita afumata, pe care ai taiat-o in fasii. Continui sa le calesti impreuna la foc mic, timp in care pregatesti...
mai multe
publicat la 27.06.2013
Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Coaster extensibil Cook Concept
Unghiera BISALUO
Taietor de pizza
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 13:57
de laura_n 7
ieri la 13:33
de Constelatialeu 9
pe 17.10 la 17:50
pe 17.10 la 15:17
pe 17.10 la 07:35
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tochitura cu ciuperci
Speli pulpa de porc si o tai in cubulete pe care le prajesti intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce bucatile se rumenesc, adaugi si costita afumata, pe care ai taiat-o in fasii. Continui sa le calesti impreuna la foc mic, timp in care pregatesti...