Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Jamu-Mare
Bucataras din 27.06.2013
Speli pulpa de porc si o tai in cubulete pe care le prajesti intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce bucatile se rumenesc, adaugi si costita afumata, pe care ai taiat-o in fasii. Continui sa le calesti impreuna la foc mic, timp in care pregatesti...
mai multe
publicat la 27.06.2013
Cei mai multi politicieni sunt nascuti in aceeasi zodie cu tine. Asta explica de ce tara noastra se afla mereu în impas...
Lumanare parfumata
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Termometru cu ecran LCD
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 12:24
la 12:14
la 11:58
de Bucataras 6
la 08:16
ieri la 19:17
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tochitura cu ciuperci
Speli pulpa de porc si o tai in cubulete pe care le prajesti intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce bucatile se rumenesc, adaugi si costita afumata, pe care ai taiat-o in fasii. Continui sa le calesti impreuna la foc mic, timp in care pregatesti...