Cartofii se pun la fiert. Castraveciorii se taie felii subtiri. Gogosarul se taie fasii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie julienne. Dupa ce au fiert cartofii, se curata de coaja si se taie cubulete. Se pun intr-un castron, peste ei se adauga ceapa, maslinele, castraveciorii si...
Se spala legumele ,rosiile se taie cubulete la fel si castravetii si branza ,ceapa se taie julienne . Se adauga intr-un castron , se pune peste dressingul ( uleiul de masline , oregano ,busuiocul , sare, piper) si se serveste proaspata .
Pofta buna !
Ardeii se spala si se pun pe o plita la copt .Usturoiul se curata si se piseaza cu sarea. Dupa ce am pisat usturoiul, peste el se adauga uleiul si se freaca pana devine o pasta. Apoi punem si otetul si amestecam.
Dupa ce s-au copt ardeii se pun intr-un castron si se acopera 30 de minute (...
Se curata castravetii de coaja si se dau pe razatoare la fel si usturoiul.Mararul se toaca marunt. Castravetele ras se stoarce de suc .Se pun intr-un castron iar peste se adauga iaurtul si sarea.
Se serveste rece ca garnitura la cartofi sau carne.
Pofta buna!
Salata orientala
Cartofii se pun la fiert. Castraveciorii se taie felii subtiri. Gogosarul se taie fasii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie julienne. Dupa ce au fiert cartofii, se curata de coaja si se taie cubulete. Se pun intr-un castron, peste ei se adauga ceapa, maslinele, castraveciorii si...
Salata greceasca
Se spala legumele ,rosiile se taie cubulete la fel si castravetii si branza ,ceapa se taie julienne . Se adauga intr-un castron , se pune peste dressingul ( uleiul de masline , oregano ,busuiocul , sare, piper) si se serveste proaspata . Pofta buna !
Ardei copti cu mujdei de usturoi
Ardeii se spala si se pun pe o plita la copt .Usturoiul se curata si se piseaza cu sarea. Dupa ce am pisat usturoiul, peste el se adauga uleiul si se freaca pana devine o pasta. Apoi punem si otetul si amestecam. Dupa ce s-au copt ardeii se pun intr-un castron si se acopera 30 de minute (...
Salata Tzatziki
Se curata castravetii de coaja si se dau pe razatoare la fel si usturoiul.Mararul se toaca marunt. Castravetele ras se stoarce de suc .Se pun intr-un castron iar peste se adauga iaurtul si sarea. Se serveste rece ca garnitura la cartofi sau carne. Pofta buna!