Punem pe foc vasul cu aprox 3.5 l apa. In momentul fierberii adaugam carnea spalata. Spuma formata deasupra o aruncam.
Spalam bine legumele. Ceapa si ardeiul le tocam marunt iar radacinoasele le...
Bucata de cotlet pe care am avut-o eu a avut o forma mai patrata, asa ca am taiat-o in doua pe verticala, obtinand doua bucati.. Fiecare bucata am taiat-o apoi in doua pe orizontala dar nu pana la...
Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea si zaharul pana obtinem un amestec ferm , apoi adaugam apa si galbenusurile frecate cu ulei. Mixam bine adaugand apoi...
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Pentru astazi am ales
Supa de pui cu galuste
Punem pe foc vasul cu aprox 3.5 l apa. In momentul fierberii adaugam carnea spalata. Spuma formata deasupra o aruncam. Spalam bine legumele. Ceapa si ardeiul le tocam marunt iar radacinoasele le...
Rulada de porc cu cascaval si ardei
Bucata de cotlet pe care am avut-o eu a avut o forma mai patrata, asa ca am taiat-o in doua pe verticala, obtinand doua bucati.. Fiecare bucata am taiat-o apoi in doua pe orizontala dar nu pana la...
Amandina (2)
Blat. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea si zaharul pana obtinem un amestec ferm , apoi adaugam apa si galbenusurile frecate cu ulei. Mixam bine adaugand apoi...