Nadyne

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.01.2016

RETETE69
PRIETENI201
Retete / Dulciuri

Placinta cu dovleac

In Dulciuri la 23 Oct 2016

     Dovleacul ras se caleste cu zahărul pana se-nmoaie putin (cam un sfert de ora), se adauga scortisoara, se omogenizeaza si se transferă intr-o strecuratoare, pentru a se scurge zeama lăsată. Il mai ajutam si noi, apasandu-l usor. Daca ni se pare prea apos, putem adauga o...

Pancakes

In Dulciuri la 23 Oct 2016

    Amestecam faina cu praful de copt. Cu exceptia acestora, toate celelalte ingrediente le mixam. Dupa ce s-au omogenizat, adaugam si faina, mixand la o viteza mai mica.     Turnam un polonic de aluat in centrul unei tigai neaderente. Focul trebuie sa fie moale. Nu...

Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolata

In Dulciuri la 21 Oct 2016

     Toate ingredientele pentru aluat (intai cele lichide, pentru a nu intra drojdia in contact cu ele), care trebuie sa fie la temperatura camerei, se pun in vasul robotului de bucatarie sau in cuva masinii de paine si se framanta un aluat neted, care nu se lipeste de maini. Se...

Strudele cu mere

In Dulciuri la 16 Oct 2016

     Merele curatate le dam pe razatoarea mare. Le calim cu zahar, dupa gust, pana cand sunt moi si scade toata zeama lăsată. La final, adăugăm scorțișoară. De data asta, mi-a scăpat cam multă, de-aia au asa culoare inchisa, dar tot bune sunt.      Punem...

Pariziene

In Dulciuri la 15 Oct 2016

Ingredientele pentru aluat trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem in vasul robotului de bucatarie sau in cuva masinii de paine, ingredientele in urmatoarea ordine: laptele, zaharul, zaharul vanilinat, mierea, untul moale, taiat cubulete, faina si ultima, drojdia. Incepem framantarea,...

Negresa cu mascarpone si zmeura

In Dulciuri la 15 Oct 2016

 Topim ciocolata si untul la bain marie. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam 150 g zahar pudra, 3 oua batute si faina. Omogenizam bine. Amestecam mascarpone cu oul batut, cu zaharul ramas si cu esenta de vanilie. Turnam jumatate din aluatul cu ciocolata in tava...

Rulada cu crema de cacao si rom

In Dulciuri la 14 Oct 2016

  Ouale se mixeaza cu zaharul la viteza mare, minim 5 minute, se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga uleiul, trepat, amestecand pana la incorporare de fiecare data. Incepand de acum folosim o lingura de lemn. Urmeaza faina. Amestecam cu miscari largi, usoare, dupa fiecare lingura...

Placinta de post cu dovleac

In Dulciuri la 10 Oct 2016

     Prima data ne ocupam de crema de dovleac. Intr-un vas, punem 2-3 linguri cu ulei, adăugăm dovleacul ras si calim pana se evaporă lichidul. Punem zahăr, grisul in ploaie (3 linguri), scorțișoară si nuci, omogenizam bine si lasam deoparte la racit. ...

Afisate 31 - 38 din 38 retete    

Postari recente

publicat la 02.06.2017

Desert placinta cu mere si gutui

publicat la 19.05.2017

Desert placinta simpla cu mere

publicat la 23.04.2017

Desert tort de mere caramelizate

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 16

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]