MyFancyCake

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 10.05.2011

RETETE62
PRIETENI51
Retete / Mancaruri de post

Legume la cuptor

In Mancaruri de post la 13 Mar 2012

Taiem ceapa julienne si o calim in ulei de masline. Eu am adaugat si 3 linguri de apa, pentru a avea o varianta mai sanatoasa. Dovleceii se taie felii foare subtiri.  Adaugam dovleceii peste ceapa si lasam pe foc mic pana ce acestia se inmoaie. Se unge un vas de yena cu ulei de masline si...

Salata de fasole verde

In Mancaruri de post la 3 Aug 2011

Daca alegem varianta proaspata sau congelata fierbem fasolea verde. Daca ne grabim desfacem repejor o conserva de fasole verde (noua ni s-a parut foarte buna cea de la magazinele Plus).  Zdrobim usturoiul si il amestecam cu zeama de lamaie, sarea si piperul (dupa gust) si uleiul de...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    

Postari recente

publicat la 17.11.2013

Salata de cartofi dulci

publicat la 31.10.2013

Cupcakes cu dovleac si ciocolata

publicat la 18.10.2013

Bruschette al Tono

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]