Mihaela11_jo

1

Bucataras
incepator

Amman

Bucataras din 12.07.2010

RETETE196
PRIETENI170
Retete / Conserve

Micul dejun arab-6."Maqdus"- vinete umplute in ulei de masline

In Muraturi la 6 Apr 2011

Vinetele se spala si le se taie codita. Intr-o cratita mare se pune apa la fiert si cand aceasta clocoteste se adauga vinetele. Se lasa la foc mediu cca 25 de minute. Se scot vinetele pe o tava si se lasa sa se raceasca. Se cresteaza vinetele si in buzunarul obtinut se introduce putina sare. Se...

Micul dejun arab-5.Ridichi albe murate

In Muraturi la 5 Apr 2011

Ridichile se curate de coaja si se spala. Se taie in functie de marime in sferturi sau optima si se pun intr-un vas cu sare( cca 400 grame de sare). Se lasa pana a doua zi; ridichile lasa foarte multa apa. A doua zi se spala bine in apa rece si se pun in borcane alternative cu sfecla rosie...

Masline negre conservate in saramura si ulei de masline

In Conserve la 15 Dec 2010

Maslinele negre se spala, se scurg si apoi se cresteaza cu un cutit fiecare maslina in 2-3 locuri. Se pun intr-un lighean mare si se lasa in apa 4-5 zile, schimband apa de 2 ori pe zi. Se scurge apa si se pune 1 kg de sare grunjoasa peste masline, amestecand usor sa se repartizeze sarea...

Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe

In Muraturi la 18 Noi 2010

Maslinele se zdrobesc cu ajutorul unei pietre sau se trec printr-o masina special conceputa pentru acest scop, apoi se spala si se pun intr-un lighean. Se are grija sa nu depaseasca 2/3 din capacitatea ligheanul si se adauga apa; maslinele se umfla in cele 3 zile si de asemenea trebuie sa fie o...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 15.05.2015

Bomboane Raffaello 2

publicat la 15.05.2015

Bomboane Raffaello 1

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]