Larisel

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 28.09.2013

RETETE39
PRIETENI82
Retete / Mancaruri cu carne

Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

In Mancaruri cu carne la 21 Noi 2014

Cum se prepara Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati Fasolea se lasa de cu seara la inmuiat.  A doua zi o punem la fiert, iar dupa 10 minute de clocot schimbam apa, facem aceasta procedura de doua ori. Intre timp curatam si tocam marunt legumele. Cabanosul il taiem...

Chiftele din piept de pui

In Pui la 21 Noi 2014

Legumele se curata si se dau pe razatoarea mica, patrunjelul il tocam marunt. Punem peste carne legumele, ouale si condimentele. Amestecam pana obtinem o pasta omogena, verificam gustul si daca este nevoie mai completam cu ce este nevoie. In functie de cat de dens este amestecul adaugam...

Pulpa de pui cu cartofi copti

In Pui la 27 Aug 2014

Carnea de pui se spala, se sareaza si se lasa 30 de minute pentru a absoarbe sarea. Intre timp, cartofii cu tot cu coaja ii spalam bine si ii punem intr-o cratita cu apa, ii fierbem 10 minute.  Tigaia se pune pe foc, intr-o parte punem carnea, iar in cealalta parte punem cartofii in...

Pulpe cu legume

In Pui la 27 Aug 2014

Pulpele se curata si, daca este timp, se lasa o ora-doua cu sare si piper. Apoi se pun sa traga un clocot-doua impreuna cu o ceapa. Suntem atenti sa spumam bine deoarece supa obtinuta o vom folosi.  Curatam cartofii si ii taiem un cuburi potrivite. Intr-o tava se aseaza pulpele, insa...

Pui cu cartofi

In Pui la 11 Dec 2013

Am spalat carnea si am curatat cartofii, i-am taiat "grosolan" asa imi plac mai mult. Am pregatit din ulei, lingurile de bulion, sare si piper un fel de sos pe care l-am pus peste carne, in ceaun.  Turnam cana de apa peste si acoperim o folie de aluminiu, lasam la foc mediu,...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 21.11.2014

Varza calita de post

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]