
publicat la 09.11.2015
publicat la 09.11.2015
publicat la 31.10.2015
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Pasta de ton
Conservele de ton le-am scurs bine de apa si le-am pus in robotul de bucatarie. Am mixat bine tonul pana a devenit ca o pasta. Am pus pasta intr-un castron si am adaugat pate-ul.Am amestecat pana la omogenizare,apoi am adaugat boabele de porumb bine scurse si ceapa tocata marunt,marunt. Am...
Macrou in crusta de malai
Pestele se dezgheata,se despica si se curata bine. Se spala si se taie rondele mai groase.Se sareaza si se da prin malai pe ambele parti,apoi se pune in tigaie la prajit.Uleiul trebuie sa fie incins. Se prajeste pe ambele parti. Se serveste alaturi de mamaliguta sau stropit cu zeama de lamaie.