Irina

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.12.2008

RETETE291
PRIETENI283
Articole

Interviurile Bucataras: Ligia

In Bucatarasii, la: 20 Mar 2014

Putin emotionata atunci cand i-am lansat provocarea, Ligia ne raspunde astazi intr-un stil plin de umor. Deci, zic sa-i acordam toata atentia. Antreul 1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani? Deci sa incepem cu inceputul,asa...

Seara romaneasca la Restaurantul Rhein din Azuga, sambata 30 noiembrie

In Cu de toate, la: 27 Noi 2013

As vrea sa va povestesc despre un loc minunat pe care l-am descoperit in vara acestui an, in una din peregrinarile noastre prin “Romania pitoreasca”.    Cum vara e arsita mare, evadam din Bucuresti de cate ori ne ingaduie timpul, fie pentru o zi, fie pentru doua si o...

Din 11 octombrie, Gazeta Sporturilor îți aduce colecția ”Bucătăria ilustrată”!

In Cu de toate, la: 3 Oct 2013

Cele mai savuroase rețete îți sunt de acum explicate pas cu pas într-o nouă colecție de cărți esențiale în orice bucătărie. Pentru că mâncarea preparată acasă e mai sănătoasă! Nu rata cursul de gătit în 8 volume pe care Gazeta Sporturilor îl...

Muzica si copiii

In Cu de toate, la: 30 Mai 2013

In Catedrala Sf Iosif din Bucuresti a avut loc ultimul concert din cadrul Turneului National Stradivarius, initiat de violonistul Alexandru Tomescu. Nu stiu daca ati aflat, dar de cativa ani incoace, Alexandru Tomescu impreuna cu a sa vioara Stradivarius, concerteaza prin tara si ajuta la...

Delaco Miez de Lapte – Aperitiv, gustare sau desert?

In Bucataras FoodPR, la: 17 Apr 2012

Acum poti sa-ti impresionezi familia cu preparate spectaculoase, usor de pregatit şi   sănătoase. Noul produs Delaco Miez de Lapte este o branza alba proaspata, cu o textura fina si catifelata si o forma atragatoare. Două porţii de 75 grame de Miez de Lapte asigură 66% din doza...

Casa fluturilor, Londra

In Bucataras hai hui, la: 3 Dec 2011

  Casa Fluturilor va invita in lumea minunata  a acestor fiinte fragile si frumos colorate.  In curtea Muzeului de Istorie Naturala din Londra se afla un pavilion cu sute de fluturi vii, intr-un mediu care reconstituie perfect climatul lor natural : vegetatie, temperatura...

Povesti cu si despre ciocolata

In Bucataras hai hui, la: 2 Dec 2011

Dragele mele ciocolatoase, poftiti alaturi de mine intr-o lume delicioasa, plina de savoare si de placere... De curand am fost la Barcelona, unde, printre altele am vizitat si Museu de la Xocolata. Data fiind pasiunea mea pentru cioco, nici ca se putea altfel. :) Muzeul, o initiativa a...

Ciupercile

In Legume, la: 2 Oct 2011

In Roma antica se considera ca ciupercile provin din fulgerul aruncat de Jupiter in timpul furtunilor, ceea ce explica aparitia lor oarecum neasteptata, ca prin magie. In China folosirea ciupercilor dateaza de cel putin 3000-4000 de ani, atat ca hrana cat si ca medicament. De altfel, in unele...

Rapsodii de primavara - George Toparceanu

In Cu de toate, la: 22 Mar 2011

I Sus prin crangul adormit,  A trecut in taina mare,  De cu noapte, risipind Siruri de margaritare Din panere de argint,  Stol balai De ingerasi Cu alai De toporasi. Primavara, cui le dai? Primavara, cui le lasi? II Se-nalta abur moale din gradina. Pe...

De prin lume adunate si-napoi la lume date

In Cu de toate, la: 15 Ian 2011

V-ati uitat cu atentie vreodata la o nuca ? Ati incercat sa vedeti dincolo de coaja ei? Da, miezul seamana cu creierul uman. Uitati-va cat de bine sunt delimitate cele doua emisfere. Si stim ca nucile ajuta la functionarea creierului si regenerarea celulelor nervoase. Cativa mieji de nuca pe zi...

Afisate 1 - 10 din 21 articole    

Postari recente

publicat la 04.04.2016

Pui umplut cu spanac si feta

publicat la 15.03.2016

Supa de rosii cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Cere și ți se va lua!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]