Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Ciocan pentru carne
Termometru cu ecran LCD
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 4 pahare de whisky
Set de 3 boluri Ellenge
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:48
ieri la 08:08
pe 08.07 la 08:10
pe 07.07 la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Caty
MotanLaOale
vasimur
nilgun 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MARI34 1
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...