publicat la 20.03.2021
publicat la 20.03.2021
publicat la 18.03.2021
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de perisoare
Tocam cubulete telina, pastarnacul, morcovii si 2 cepe. Eu am avut ardei tocat congelat. Intr-o oala mai mare, punem legumele tocate, putin ulei si 2.5-3 l apa. Punem oala pe foc si fierbem 30-40 minute. Intre timp, pregatim perisoarele. Eu am folosit carne tocata de porc si vita....
Ciorba de fasole noua cu scarita afumata
Spalam fasolea si o punem intr-o oala cu putina apa la fiert.Dupa ce da cateva clocote schimbam apa si o punem din nou la fiert cu apa mai multa. Taiem scarita bucati si o punem intr-un vas cu apa. Tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul se da pe razatoare.Cand fasolea este aproape fiarta...