Floryella78

1

Bucataras
incepator

paris

Bucataras din 06.05.2016

RETETE9
PRIETENI9
Retete

Tarta cu fructe de padure

In Dulciuri la 27 Iun 2016

Toate ingredientele pentru tarta se pun intr-un bol,untul sa fie la temperatura camerei ,si se sfarama cu mainile,continuam pana se leaga aluatul frumos.Il Formam o bila si il dam la rece in folie pt 30 minute.In acest timp incalzim cuptorul la 200 grade,intr-un castron punem ouale cu zaharul si...

Prajitura cu rubarba

In Prajituri la 13 Iun 2016

Curatam tijele de rubarba si le taiem cubulete de cca 2 cm,le punem intr-un bol si punem doua linguri de zahar peste ele.Intrun bol punem galbenusurile impreuna cu zaharul si vanilia.Albusurile le punem in alt bol si le pastram pt bezea.Mixam bine galbenusurile cu zaharul apoi adaugam...

Tort cu zmeura

In Dulciuri la 10 Iun 2016

Preparam un blat de tort,intr-un bol batem albusurile spuma adaugand progresiv zaharul, cand compozitia sa racit adaugam galbenusurile mixam apoi adaugam faina si amesteca de jos in sus cu o spatula.Cand compozitia e omogena turnam intr-o tava rotunda cu diametrul de 24 cm si introduvem la...

Fondant de ciocolata

In Dulciuri la 3 Iun 2016

Se topeste untul cu ciocolata la foc mic ,amestecam, punem zaharul amestecam bine si lasam un pic sa se racoreasca,apoi adaugam ouale intregi unul cate unul amestecam dupa fiecare iar la final adaugam faina sau amidonul si omogenizam. Incalzim cuptorul la 180 de grade,punem compozitia intr-o...

Sarlota cu pere

In Torturi la 30 Mai 2016

Preparam blatul:batem albusurile cu un praf de sare,cand capata un pic de consistenta adaugam progresiv zaharul,mixam pana compozitia devine tare si lucioasa in bec d'oiseau vorba francezului(adica cioc de pasare)si apoi adaugam galbenusurile amestecand cu o spatula de sus in jos iar la final...

Tort Foret Noire

In Torturi la 23 Mai 2016

Facem un blat clasic de tort in felul urmator: separam albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma adaugand progresiv zaharul. Cand compozitia sa intarit adaugam galbenusurile pe rand, amestecand cu o spatula de jos in sus, la final adaugam faina amestecata cu pudra de cacao amestecam de...

Reteta de ciorba ardeleneasca de porc cu tarhon si smantana

In Ciorbe la 14 Mai 2016

Preparare Reteta de ciorba  ardeleneasca de porc cu tarhon si smantana Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in apa  cu in pic de sare. Intr-o tigaie incinsa se pune un pic de ulei si se adauga morcovul ceapa  si telina curatate si date pe razatoarea mare. Se calesc un...

Prajitura cu mere

In Dulciuri la 12 Mai 2016

Merele se curata de coaja se dau  pe razatoarea mare si se calesc impreuna cu 4lg zahar si scortisoara, apoi se pun la scurs intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca. Intr-un bol punem ouale zaharul si coaja de lamaie si mixam pana se topeste zaharul si obtinem o compozitie spumoasa....

Tort 1 Mai

In Torturi la 7 Mai 2016

Pregatim blatul:separam albusurile de galbenusuri, punem un praf de sare peste albusuri si mixam pana  obtinem un pic de consistenta apoi continuam sa mixam adaugand zahar un cate o lingura pana obtinem o spuma tare.Punem mixerul deoparte ,cu o spatula incorporam pe rand galbenusurile iar...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 27.06.2016

Tarta cu fructe de padure

publicat la 13.06.2016

Prajitura cu rubarba

publicat la 10.06.2016

Tort cu zmeura

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]