Carnea o condimentam cu sare ,piper,boia,cimbru,ghimbir si o rumenim pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei de masline.O transferam apoi intr-o tava pentru cuptor cu peretii mai inalti si punem legumele de jur imprejur. Le taiem dupa preferinta fiecaruia cuburi, felii.rondele,etc...
Presaram...
Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele si formam chiftelute mici.
Intr-o tigaie adanca punem la incalzit 4-5 linguri de ulei de masline si punem chiftelutele. Le rumenim pentru cateva minute si apoi adaugam ceapa...
Muschi de porc cu legume
Carnea o condimentam cu sare ,piper,boia,cimbru,ghimbir si o rumenim pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei de masline.O transferam apoi intr-o tava pentru cuptor cu peretii mai inalti si punem legumele de jur imprejur. Le taiem dupa preferinta fiecaruia cuburi, felii.rondele,etc... Presaram...
Chiftelute in sos de rosii
Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele si formam chiftelute mici. Intr-o tigaie adanca punem la incalzit 4-5 linguri de ulei de masline si punem chiftelutele. Le rumenim pentru cateva minute si apoi adaugam ceapa...