Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trista, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău
Perna ergonomica Karll
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 16:55
de Bucataras 6
la 08:50
ieri la 10:57
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
Panacris
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...