Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 4 pahare de whisky
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 borcane de depozitare
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 16:01
la 15:03
la 10:53
ieri la 10:19
pe 28.05 la 09:04
de oanapl 8
5 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
7 voturi
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
MotanLaOale
DIANA B 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...