Se amesteca cele 4 oua cu laptele, uleiul si faina apoi se coc clatite subtiri.
Se amesteca carnea cu celelalte igrediente si se tine foare putin pe foc, circa 5 minute.
Intr-o oala se pune sucul de rosii su apa, usturoiul intreg si busuioc si se lasa la fiert circa 40 minute.
Se ruleaza...
Lintea se spala si se pune la fiert cu morcovul dat pe razatoare si ceapa.Se amesteca din cand in cand si se adauga condimentele.Cand este fiarta se aduga pasta fina si se mai lasa inca 8 minute(se mai pune apa daca este nevoie) apoi se pune untul si parmezanul.Se ia de pe foc si se serveste cu...
Prima data se pune apa la fiert pentru carne,se adauga cand clocoteste si se lasa 10 minute.
Se incinge o tigaie cu ulei,se pun cateii de usturoi taiati si se scot dupa 3 minute.Carnea se macina cu o furculita sau la robot si se pune in tigaie.Se lasa la rumenit(pana capata culoare...
Cannelloni cu carne
Se amesteca cele 4 oua cu laptele, uleiul si faina apoi se coc clatite subtiri. Se amesteca carnea cu celelalte igrediente si se tine foare putin pe foc, circa 5 minute. Intr-o oala se pune sucul de rosii su apa, usturoiul intreg si busuioc si se lasa la fiert circa 40 minute. Se ruleaza...
Linte cu pastina
Lintea se spala si se pune la fiert cu morcovul dat pe razatoare si ceapa.Se amesteca din cand in cand si se adauga condimentele.Cand este fiarta se aduga pasta fina si se mai lasa inca 8 minute(se mai pune apa daca este nevoie) apoi se pune untul si parmezanul.Se ia de pe foc si se serveste cu...
Farfalle cu salsiccia(carnat crud)
Prima data se pune apa la fiert pentru carne,se adauga cand clocoteste si se lasa 10 minute. Se incinge o tigaie cu ulei,se pun cateii de usturoi taiati si se scot dupa 3 minute.Carnea se macina cu o furculita sau la robot si se pune in tigaie.Se lasa la rumenit(pana capata culoare...