Catalinaflorea

1

Bucataras
incepator

Roma

Bucataras din 13.03.2015

RETETE63
PRIETENI132
Retete / Paste

Cannelloni cu carne

In Cannelloni la 13 Apr 2015

Se amesteca cele 4 oua cu laptele, uleiul si faina apoi se coc clatite subtiri. Se amesteca carnea cu celelalte igrediente si se tine foare putin pe foc, circa 5 minute. Intr-o oala se pune sucul de rosii su apa, usturoiul intreg si busuioc si se lasa la fiert circa 40 minute. Se ruleaza...

Linte cu pastina

In Paste la 8 Apr 2015

Lintea se spala si se pune la fiert cu morcovul dat pe razatoare si ceapa.Se amesteca din cand in cand si se adauga condimentele.Cand este fiarta se aduga pasta fina si se mai lasa inca 8 minute(se mai pune apa daca este nevoie) apoi se pune untul si parmezanul.Se ia de pe foc si se serveste cu...

Farfalle cu salsiccia(carnat crud)

In Farfalle la 16 Mar 2015

Prima data se pune apa la fiert pentru carne,se adauga cand clocoteste si se lasa 10 minute. Se incinge o tigaie  cu ulei,se pun cateii de usturoi taiati si se scot dupa 3 minute.Carnea se macina cu o furculita sau la robot si se pune in tigaie.Se lasa la rumenit(pana capata culoare...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 07.11.2015

Tort cu mere

publicat la 28.10.2015

Buttermilk pancakes

publicat la 11.07.2015

Granola

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 19

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

ieri la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]