publicat la 23.12.2014
publicat la 14.11.2014
publicat la 30.07.2014
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Spirale cu sos de afine
Dizolvam drojdia in 3-4 linguri de apa,presaram o lingurita de zahar deasupra ei si 2 linguri de faina. Amestecam usor si lasam la cald sa creasca. Restul de faina o cernem intr-un vas adanc,adaugam laptele caldut (apa),sarea,zaharul si zaharul vanilat. Cand maiaua a crescut o adaugam in...
Prajitura marmorata
Intr-un bol am mixat ouale si zaharul,pana compozitia a devenit cremoasa si zaharul tos s-a dizolvat . Am adaugat untul si uleiul in timp ce mixam compozitia,apoi am adaugat alternand faina si laptele . Praful de copt l-am stins cu suc de lamaie, l-am adaugat in compozitie impreuna cu...
Gem de cirese
Am spalat ciresele sub jet de apa,apoi le-am eliminat samburii. Am asezat in oala aparatului ciresele si zaharul tos,apoi am tinut oala la rece cca 30-40 minute,pana si-au lasat ciresele zeama. Am scos ciresele cu spumiera ,iar peste zeama rezultata si am adaugat vinul. Am inchis...
Crema de zahar ars
Am adaugat in oala de tefal cele 3 linguri de zahar,am ales FRY si timpul de 5 minute. Cu capacul ridicat am supravegheat zaharul care se topea si am amestecat in el cu spatula,pentru o topire completa. Dupa ce s-a topit zaharul,cu ajutorul manusilor de silicon am scos iute oala si am...
Prajitura cu cirese
Am batut ouale cu zaharul cca 3-4 minute,apoi am adaugat uleiul si esenta si am omogenizat bine. Faina si praful de copt (stins cu doua picaturi de otet) le-am adaugat peste oua si am omogenizat bine cu telul. Am uns oala aparatului cu putin ulei si am pudrat-o cu faina,apoi am turnat in...
Prajitura cu morcovi si mere
Morcovii si merele le-am curatat de coaja /cotor ,apoi le-am ras pe razatoare (cu ochiuri mici ). Am omogenizat cca 3 minute uleiul,zaharul si esenta ,apoi am adaugat sucul de portocale. Am adaugat faina,praful de sare si praful de copt stins cu 2 picaturi de otet si am omogenizat bine....
Prajitura cu visine
Albusurile le-am batut spuma tare,apoi am adaugat zaharul in ploaie si am continuat sa le spumez,pana a rezultat o bezea tare. Am adaugat galbenusurile,faina si esenta ,am amestecat usor,apoi am turnat 3/4 din compozitie in oala aparatului ,unsa cu putin unt si pudrata cu faina. Restul de...