publicat la 23.12.2024
publicat la 23.12.2024
publicat la 23.12.2024
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă
Cum se prepara aceste Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă Tapetează cu hârtie de copt tava de la aragaz. Într-un bol, pune făina, un praf de sare și untul la temperatura camerei. Amestecă până obții un aluat fărâmicios....
Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect
Cum se prepara acest Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect Prepară aluatul de pizza după rețeta de aici . Tapetează cu hârtie de copt o tavă. Taie cașcavalul în bucățele. Modelează aluatul sub formă de rulou și...
Covrigei fragezi cu telemea - Gustul copilăriei într-o rețetă ușoară și rapidă
Cum se prepara acesti Covrigei fragezi cu telemea - Gustul copilăriei într-o rețetă ușoară și rapidă: Într-un bol, pune untul tăiat cuburi, făina, un praf de sare. Frământă până obții un aluat nisipos, apoi adaugă brânza rasă, un gălbenuș de...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic
Cum se prepara Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic: Într-un bol mare, pune făina, sarea, apa călduță și 3-4 linguri de ulei. Amestecă bine ingredientele, apoi răstoarnă aluatul pe blatul de lucru și frământă-l bine până devine omogen și elastic....
Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă
Cum se prepara acesti Cartofi evantai – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă: Spală bine cartofii și lasă-i în coajă. Crestează-i în felii subțiri (aproximativ 3-4 mm) fără să tai până jos, astfel...
Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă
Cum se prepara aceste Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă: Preîncălzește cuptorul la 170 grade C. Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Într-un bol mare, amestecă făina cu drojdia uscată. Fă un locaș...
Plăcintă grecească cu oregano și mentă - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit
Cum se prepara Plăcinta grecească cu oregano și mentă - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă. Într-un bol, pune brânza fărămițată, adaugă cele 2 ouă, iaurtul...
Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit
Cum se prepara Plăcinta creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează cu hârtie o tavă rotundă termorezistentă. Într-un bol, fărâmițează telemeaua și amestec-o cu brânza...
Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși
Cum se prepara Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși: Într-un bol mare, pune făina și fă un locaș în mijloc, apoi adaugă apa călduță, drojdia și zahărul. Amestecă ușor la început, adaugă un praf de sare, apoi frământă cu mâna...
Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă
Cum se prepara Rulouri aperitiv - Gustarea rapidă și delicioasă: Poți folosi aluat de pizza făcut în casă, găsești rețeta aici . Desfă aluatul de pizza și întinde-l. Rade cașcavalul sau mozzarella și presară-l pe toată suprafață aluatului....
Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă
Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă Curăță și feliază subțire ceapa și usturoiul. Pune ulei de măsline la încins, într-o cratiță mare. Călește ceapa și usturoiul cât să capete puțină culoare. Taie cuburi...
Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă
Cum se prepara Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C și pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt. Toarnă smântâna lichidă într-un bol,...
Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat
Cum se prepara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat Taie roșiile și ardeiul în felii subțiri. Pregătește o tavă termorezistentă și pune puțin ulei de măsline. Așază feliile de roșie și de ardei în strat egal, apoi presară fulgi...
Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios
Mod de preparare Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios Rade brânzeturile pe o răzătoare cu găuri mari și amestecă-le ușor cu o furculiță. Adaugă ouăle, un praf de sare și piper. Adaugă făina, amestecând treptat pentru a obține o...
Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă
Cum se prepara Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă Pune baconul la rumenit într-o tigaie. Adaugă usturoiul tocat mărunt, puțin piper și unt. Adaugă oregano. Decupează pâinea formând un locaș. Îndepărtează miezul...
Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos
Cum se prepara Ouă ochiuri în pâine la cuptor - Micul dejun complet și gustos: Rade mozzarella și taie fâșii feliile de prosciutto. Așază cele două felii de pâine într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presează bine miezul de...
Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă
Cum se prepara Spirale cu măsline și cașcaval, rețeta rapidă și delicioasă Feliază măslinele și rade cașcavalul. Întinde ușor aluatul foietaj și taie-l în două pe lungime astfel încât să obții două jumătăți. Pune cașcavalul ras pe una dintre...
Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă
Cum se prepara Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă: Într-un bol, amestecă făina, un praf de sare și apa. Adaugă o lingură de ulei și mixează până obții o compoziție omogenă. Toacă mărunt pătrunjelul verde și pune-l...
Burek cu brânză - Rețeta savuroasă și rapidă
Cum se prepara Burek cu brânză - Rețeta savuroasă și rapidă: Într-un bol înalt, amestecă iaurtul, ouăle, sare și piper și uleiul. Pasează bine cu ajutorul unui blender. Fărămițează telemeaua. Tapetează cu hârtie de copt o tavă și așază...
Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv
Cum se prepara Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv Pregătește o tavă de brioșe cu hârtii. Rulează fiecare lipie și taie-o în 4-5 porții. Așază fiecare rulou în formele de brioșe. Bate ouăle într-un bol, ca pentru omletă și...
Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă
Cum se prepara Biscuiți cu cașcaval - Gustarea crocantă și delicioasă: Rade fin cașcavalul. Cerne făina și un praf de sare într-un bol și adaugă brânza mascarpone, iaurtul grecesc și cașcavalul ras. Frământă bine ingredientele până obții un...
Pastă de măsline cu brânză feta - Rețeta perfectă pentru un aperitiv savuros
Cum se prepară Pastă de măsline cu brânză feta - Rețeta perfectă pentru un aperitiv savuros Feliază bagheta de pâine. Stropește feliile de pâine cu ulei de măsline, pe ambele părți și presară puțin oregano uscat. Pregătește o tavă mare tapetată...
Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat
Cum se prepara Corn ribs - Cum să gătești un porumb gustos si aromat Taie porumbul în sferturi și așază-l într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Într-un bol, combină uleiul de măsline cu sare, piper, miere, chilli și pătrunjel uscat. Amestecă bine...
Plăcinte delicioase cu pui și ciuperci - Rețeta rapidă și ușoară
Cum se prepara Plăcinte delicioase cu pui și ciuperci - Rețeta rapidă și ușoară: Taie cubulețe pieptul de pui. Feliază ciupercile. Pune o tigaie pe foc, toarnă puțin ulei de floarea soarelui și pune pieptul de pui la rumenit. Condimentează-l cu sare și piper. Lasă-l să...
Rulouri de pizza - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă
Cum se prepara Rulouri de pizza - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă: Întinde foaia de aluat și unge-o cu puțin sos de roșii. Condimentează cu sare, piper și oregano uscat. Rade mozzarella deasupra, apoi așază felii de șuncă presată, salam uscat. ...
Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă
Cum se prepara Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă: Sparge ouăle într-un castron, adaugă un praf de sare și mixează-le bine până își dublează volumul. Adaugă uleiul în compoziție și omogenizează. Adaugă făina și praful de copt. Amestecă...
Cartofi în straturi gratinați: Rețeta perfectă pentru o masă delicioasă
Cum se prepara Cartofi în straturi gratinați: Rețeta perfectă pentru o masă delicioasă: Curăță și feliază foarte subțire ceapa, apoi pune-o la rumenit într-o tigaie cu puțin ulei de floarea soarelui. Amestecă bine oul într-un castron, apoi adaugă...
Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos
Cum se prepara Ciuperci umplute - Aperitivul rapid și gustos: Șterge bine ciupercile, apoi îndepărtează codițele și toacă-le mărunt. Așază ciupercile într-o tavă tapetata cu hârtie de copt. Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline și un cub de unt....
Omletă țărănească - Micul dejun perfect
Cum se prepara Omleta țărănească - Micul dejun perfect: Taie baconul în fâșii, apoi rumenește-l în puțin ulei, într-o tigaie încinsă. Curăță și taie cuburi ceapa și ardeiul gras, apoi adaugă legumele peste baconul rumenit. Bate spumă cele...
Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid
Cum se prepară Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid: Pune sare și piper peste făină și amesteca. Rade parmezan peste pesmet și adaugă puțin cimbrișor. Amestecă să se uniformizeze pesmetul. Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează...