Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 13.03.2016
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...
publicat la 13.03.2017
publicat la 28.11.2016
Azi iti propui sa cresti in popularitate si sa-ti faci noi amici
Voturi:24
Voturi:39
Voturi:44
In cont 23
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:04
de Rocsi 9
ieri la 20:13
de laura_n 7
ieri la 13:19
ieri la 08:29
pe 26.05 la 10:52
de oanapl 8
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Panacris
vasimur
MotanLaOale
Rocsi
daniastefania 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mony 1
ella_spy 1
luchiana 1
oanapl 8
2140 puncte
Rocsi 9
1164 puncte
Panacris 9
243 puncte
abstract01 1
200 puncte
RODIMUR 8
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ceai de patrunjel
Apa se pune la fiert. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute. Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece. Se consuma pe parcursul unei zile cu...