Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 recipiente pentru cereale
Rola de folie pentru prajituri
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 250 forme pentru briose
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 18:31
de Bucataras 8
ieri la 17:21
ieri la 15:26
ieri la 11:30
pe 19.06 la 08:04
4 comentarii
3 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
simona72 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ancutsa 6
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...