
publicat la 21.04.2014
publicat la 21.04.2014
publicat la 21.04.2014
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu sos de vin
Se fierb pastele, se scurg , apoi se amesteca cu putin ulei de masline. Se dau pe razatoare ardeiul , morcovul si bucata de ceapa. Usturoiul se piseaza. Se amesteca carnea tocata cu legumele si se prajesc impreuna. Cand sunt gata , se adauga sucul de rosii, paharul de vin rosu si se condimenteaza...
Macaroane cu branza
Se fierb macaroanele . Se rade branza sarata , se bat ouale. Dupa ce se scurg macaroanele fierte se adauga uleiul de masline , apoi se amesteca cu branza , ouale si smantana si zaharul vanilat. Se pun in tava si se baga la cuptorul incins la 180 grade, 35 min, pana se face un fel de crusta deasupra.