publicat la 21.04.2014
publicat la 21.04.2014
publicat la 21.04.2014
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Salata de cartofi
Am fiert cartofii in coaja, i-am curatat si i-am lasat la racit. Am tocat ceapa, patrunjelul marunt, rosia am taiat-o cubulete mici. Am taiat cartofii cuburi , am amestecat cu legumele, am condimentat cu sare , piper, busuioc si oregano, am pus putin ulei de masline apoi am stropit cu zeama...
Mancare de legume cu orez
Am taiat ceapa si prazul julien, am tocat marunt usturoiul , si impreuna cu uleiul le-am pus la calit. Intre timp am pus orezul la fiert. Ardeiul , telina si morcovul le-am taiat bucati potrivite si le-am adaugat la ceapa calita. Am pus 1 cana jumatate de apa peste legume, si le-am lasat...