publicat la 23.12.2014
publicat la 19.12.2014
publicat la 19.12.2014
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Aperitiv cu creveti si icre negre
1.Am incins o tigaie cu ulei de masline in care am adaugat creveti congeleti.I-am lasat pana nu a mai ramas nici un pic de apa.I-am lasat la racit. 2.Am taiat painea cu ajutorul unei forme de prajituri,am intins un strat putin de maioneza,apoi jur imprejur am pus creveti si in mijloc cate o...
Cous cous cu creveti si legume
1.Am pus apa la fiert. 2.Intr-un castron mai inalt am pus cous cous si cand apa a inceput sa fiarba am turnat peste.Am acoperit cu un capac si am lasat 8 minute. 3.Dupa aceea am mestecat cu o furculita ca sa nu aiba cocolosi. 4.Intr-o oala am pus apa la fiert si cand aceasta a fiert...
Calamari prajiti si creveti cu patrunjel
1.Am spalat calamari si i-am pus pe un servetel sa absoarbe apa.Am pus tigaia la incins cu ulei . 2.Am pus faina intr-un castron.Am dat calamari prin faina si apoi intr-o sita pe care am scuturat-o ca sa iasa excesul de faina.I-am pus in tigaie si i-am prajit cam 6-7 min pe fiecare parte....
Creveti Prajiti
Spalam creveti si ii curatam.Dupa ce i-ati curatat,cu un cutit taiati pe spate si scoateti "dunga" aia neagra,pentru ca e amara.Dupa ce ati terminat de curatat,puneti crevetii intr-un bol cu apa si sare mare si ii lasati 10 minute.Dupa care ii puneti la scurs. Intindeti creveti pe...
Risotto cu creveti si dovlecei
1.Punem pe foc o oala cu 1l de apa si ceapa,morcovul si telina verde taiate bucati mari lasam sa fiarba la foc mare.Punem o alta oala mai mica cu apa.Cand incepe sa fiarba adaugam crevetii si ii lasam sa dea un clocot,ii scurgem. 2.Intr-o tigaie punem 30g unt si o punem pe foc la incins.Intre...