publicat la 18.06.2014
publicat la 17.06.2014
publicat la 16.06.2014
Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?
Bucataras.ro
[email protected]
Ciulama de pui cu ciuperci
Se taie pulpele in doua, se asezoneaza cu sare si piper. Se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. In alta tigaie se caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi se pune usturoiul taiat marunt. Peste carnea rumenita se pune ceapa, 1 lingura de maghiran si 3 cani de apa, iar de cand da in clocot se...
Varza calita cu ciolan afumat si carne de porc
Se incinge bine putin ulei in tigaie se pune ciolanule, se pune carnea asezonata cu sare si piper cand se rumeneste se pune paprick iute,cimbrul si ceapa taiata marunt se amesteca si se lasa pana se inmoaie ceapa. Intre timp taiem varza o frecam cu sare o lasam putin ,apoi punem un strat...
Mancare de ceapa verde cu pui si masline
Taiem pulpele, le condimentam. Punem intr-o cratita putin ulei la incins si le punem sa se rumeneasca, adaugam apa cat sa le cuprinda si le lasam la foc mic sa fiarba. In acest timp spalam bine ceapa si o taiem, iar cand carnea este fiarta punem ceapa, lasam sa dea de cateva ori in...