AlexJ

1

Bucataras
incepator

Targu Mures

Bucataras din 21.03.2011

RETETE31
PRIETENI3
Retete / Mancaruri cu carne

Pui în bere " la plic"

In Pui la 22 Iul 2011

1. Turnați berea într-o cratiţă de 4 litri şi aduceţi la fierbere (atenție se va face spumă aproape până sus); se fierbe 3 minute, amestecând în jos spuma, până se reduce la 1/2 ceașcă. Îndepărtați de pe foc şi adăugați în ploaie făina...

Muşchiuleţ de porc învelit în bacon cu cartofi dulci şi pere

In Porc la 14 Iul 2011

Încălziți  cuptorul la 200 grade .  Se încinge ulei de masline într-o tigaie , apoi se pune mușchiulețul de porc asezonat cu sare , piper, cimbru   şi se rumenește uşor pe...

Pulpe de pui gratinate cu broccoli

In Pui la 16 Mai 2011

Pulpele de pui dezosate și fără pieliță se spală bine și se țin puțin în lapte. Apoi se așează într-un vas termorezistent, se condimentează cu sare,  piper, boia . Se toarnă ulei de măsline și se adaugă și usturoiul tăiat felii. Se dă la cuptorul...

Frigărui de pui la grătar

In Pui la 5 Mai 2011

În primul rând pregătim cele necesare: se taie pieptul de pui în felii și apoi in cuburi, nu foarte mari. La fel se face și cu ardeii și kaiserul. Ceapa se taie în 4 și se desface în foi.   Apoi toate mirodeniile se pun într-un bol...

Pui dulce-acrişor

In Pui la 14 Apr 2011

In primul rând curățați legumele și tăiați-le fâșii nu foarte subțiri. Încercați sa le tăiați cam de aceeași dimensiune cu cele de pui ( arată mai bine în farfurie) . Încingeți bine niște ulei de măsline în tigaie( de preferat wok)și cu...

Coaste afumate cu cartofi copţi în coajă şi ciuperci umplute

In Porc la 13 Apr 2011

1. Pregătirea coastelor este extraordinar de simplă. Coastele se spală puțin dacă considerați că sunt prea sărate. Nu le condimentați dvs. căci au destulă sare și condimente! Se taie în bucăți , aşa cum doriți .Se așează în vasul zepter și se acoperă cu apă...

Pulpă de porc la tavă

In Porc la 10 Apr 2011

Se ia o tavă in care dacă doriți se așează hârtie de copt sau se lasă așa cum este. Se curăță legumele și se taie rondele mai mari. Aranjați un "pat" de legume peste care se așează pulpa de porc , apoi adăugați restul ingredientelor (sare, piper, cimbru) și...

Cordon bleu

In Vita la 24 Mar 2011

1. Carnea de vițel  se curăță de pielițe și se feliaza în felii cam de dimensiunea unui deget și se lasă la scurs pe niște șervețele de bucătărie. 2. Dupa ce s-a scurs carnea, bateți puțin fiecare felie cu ciocanul de șnițele, ca să se frăgezească și...

Muşchiuleţ de vită cu sos

In Vita la 23 Mar 2011

Se ia mușchiulețul , se curăță de pielițe și se feliază, după care se bate cu ciocanul de șnițele.Se condimentează cu sare şi piper după gust. Așezați bucățile de carne în oală acoperiți-le cu ulei și prăjiți-le ( de fapt se vor fierbe în ulei).Veți vedea...

Gulaş

In Porc la 23 Mar 2011

In primul rând folosiți o oala mare pentru că aveți nevoie de spațiu de manevră  și nu doriți sa vedeți gulașul pe tot aragazul . Fiți pregătite să plângeți. Ceapa roșie  și ardeiul capia se toacă mărunt sau prin robot. Dar cum mie îmi place...

Cotlet de porc in mustar

In Porc la 22 Mar 2011

Într-un bol faceți un amestec de muștar, ulei de măsline, cimbru și usturoi tocat, sare, piper. Se pune deoparte. Se taie carnea în bucăți groase cam cât degetul. Se bat ușor cu ciocanul de șnițele. Amestecul de muștar se întinde cu o pensulă pe toată...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 10.02.2012

Vargabeles

publicat la 10.02.2012

Cranberry Orange Muffins

publicat la 29.09.2011

Fish fingers cu wedges

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]