Prima data se pregateste umplutura prin amestecarea ingredientelor.Se poate face din branza dulce sau branza telemea,cine prefera .
Se ia cate o foaie din pachetul de foi de placinta,se taie in doua pe lungime,se pune putina umplutura intr-un...
Margarina moale o frecam cu zaharul ,adaugam oul,lingura de smantana,omogenizam bine compozitia,adaugam coaja de lamaie. Amestecam praful de copt cu faina si o incorporam in aluat,framantam bine pana obtinem un aluat care nu se lipeste si il...
Curatam bananele de coaja, le taiem pe lung, apoi in jumatate.Intr-o tigaie de teflon topim zaharul brun, vanilia si margarina.Adaugam bananele taiate peste sos.Dam focul la mic si lasam sa fiarba timp de 10 minute.Amestecam din cand in cand, dar...
Intr-o craticioara se rupe ciocolata bucati, se pune toata smantana apoi se pune pe focul aragazului si se amesteca in continuu pana se apropie de punctul de fierbere, transformandu-se intr-o crema fluida.
Intr-o tava de chec, tapetata cu...
Incepem prin prepararea blatului:
Batem spuma cele 6 albusuri cu un praf de sare, adaugam cele 6 linguri de zahar si batem in continuare pana se intareste spuma, punem unul cate unul si 5 galbenuse (unul il tinem pt crema) .Apoi cu o lingura...
Coltunasi cu branza
Prima data se pregateste umplutura prin amestecarea ingredientelor.Se poate face din branza dulce sau branza telemea,cine prefera . Se ia cate o foaie din pachetul de foi de placinta,se taie in doua pe lungime,se pune putina umplutura intr-un...