Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.01.2014
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...
mai multe
publicat la 05.01.2014
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Set de 10 forme pentru briose
Taietor de pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 19:17
la 18:26
de Bucataras 6
la 08:47
pe 27.04 la 19:29
de oanapl 8
pe 26.04 la 22:27
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
karla 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alex100andra 1
undercovergirl 1
Georgyana 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort de portocale
Pasul 1. In 250 ml lapte rece se dizolva 6 lingurite gelatina. Pasul 2. Separat se pun intr-un vas 6 galbenusuri, 10 linguri zahar, coaja rasa de la o portocala mai mica ( nu radeti prea multa coaja sa nu iasa compozitia...