Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.11.2015
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...
mai multe
publicat la 08.11.2015
Veioza OSVINO, LED
Termometru cu ecran LCD
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 borcane de depozitare
Lumanare parfumata
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:32
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:24
ieri la 12:14
ieri la 11:58
ieri la 08:16
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Bunica 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
papabundetot 1
Doralinda 1
Krystyan Trendy 1
radu_popovici 1
Copiosus 1
mimi_90 1
codoim 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
NEGRESA
Intr-o cratita pe foc mic se pune laptele, zaharul, untul si cacaoa si se lasa pana se topeste zaharul. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri pentru glazurat. Cand s-a racit se pune galbenusurile pe rand apoi albusurile batute spuma,...