Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Craiova
Bucataras din 01.05.2014
sorinabutaliu a devenit prieten cu dakris
Drojdia , zaharul, sarea si uleiul se amesteca cu apa calduta , peste care se toarna faina , framantand se face un aluat . O lasam 15 minute la dospit dupa care o impartim in 3 portii ( pentru mine o portie este o tava ) ....
mai multe
publicat la 01.05.2014
Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.
Veioza OSVINO, LED
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Rola de folie pentru prajituri
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 12:03
ieri la 11:31
ieri la 10:52
ieri la 09:20
ieri la 08:25
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
8 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
Adele
Bucataras
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
sorinabutaliu a devenit prieten cu dakris