Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bacau
Bucataras din 11.05.2014
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...
mai multe
publicat la 11.05.2014
Veioza OSVINO, LED
Pensula de patiserie
Ciocan pentru carne
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 11:34
de Caty 2
pe 01.07 la 19:36
de laura_n 7
pe 01.07 la 15:43
pe 01.07 la 11:22
de Constelatialeu 9
pe 30.06 la 22:09
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi
BiancaStyles 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Biscuiti de casa cu cereale
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...