publicat la 08.07.2014
publicat la 08.07.2014
publicat la 27.04.2014
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Tort KITKAT
Am inceput prin a preincalzi cuptorul la 200 de grade si prin a imparti ingredientele blatului in 2 parti egale deoarece am facut 2 blaturi. Pentru primul blat am separat 5 albusuri de galbenus si le-am batut spuma cu un praf de sare si 5 linguri de zahar. Testul ‘tariei’ se face...
Eclere cu crema de vanilie
Cojile pentru eclere: Intr-o craticioara puneti apa la fiert impreuna cu uleiul si sarea. Amestecati faina cu zaharul vanilat. Cand apa fierbe luati craticioara de pe foc si adaugati faina. Amestecati energic pana ce compozitia se desprinde cu usurinta de pe craticioara. Adaugati ouale pe...
Tort de ciocolata
Reteta am luat-o de undeva dar nu mai tin minte de unde ca sa pot pune si legatura. Aluatul: Albusele se bat bine cu un praf de sare,se adauga zaharul si se bat in continuare pina se topeste zaharul,iar dupa aceea adaugam galbenusurile.Faina,praful de ciocolata calda,cacaoa si...
Clatite pufoase reteta americana
Clatite pufoase reteta Punem intrun castron faina cu praful de copt , zaharul si zaharul pudra , punem ouale margarina si apa si le batem cu mixerul sau cu telul. Eu personal le bat cu telul pentru ca nu am mixar. Aluatul trebuie sa fie mai dens . Incingem tigaia si punem foarte foarte...