Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Rola de folie pentru prajituri
Taietor de pizza
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:05
ieri la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
pe 06.09 la 09:10
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
oanapl
vasimur
mamaieelena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
manuela 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...