Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...
publicat la 06.02.2016
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taietor de pizza
Lumanare parfumata
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 08.08 la 10:13
pe 08.08 la 08:47
pe 08.08 la 08:34
pe 07.08 la 08:50
de bucatarasa 1
pe 06.08 la 11:40
de RODIMUR 8
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
Panacris
AndreeaLiță 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
zaharia_mihaela2005 1
rose 1
RODIMUR 8
2204 puncte
Caty 3
1206 puncte
Rocsi 9
216 puncte
Tabita _ 4
200 puncte
cristina1985 4
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă sarea, apoi oul, gălbenuşurile, smântâna...