Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Tava pentru servire Jalz Jalz
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Veioza OSVINO, LED
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:56
de RODIMUR 8
ieri la 20:44
pe 06.01 la 23:29
de Rocsi 9
pe 06.01 la 20:17
de oanapl 7
pe 06.01 la 17:03
12 comentarii
de vasimur 4
10 comentarii
6 comentarii
10 voturi
9 voturi
8 voturi
Rocsi
ccris_ccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
2184 puncte
Rocsi 9
1654 puncte
RODIMUR 8
1186 puncte
MotanLaOale 8
1141 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...