rodicaspring

1

Bucataras
incepator

Nürnberg

Bucataras din 27.04.2013

RETETE6
PRIETENI35
Retete

Desert Dobos rulat

In Prajituri la 24 Dec 2021

Blat: se bat albusurile tari cu 100 zahär pudrä, gälbenusurile cu vanilie si 100 zahär untul topit, apoi se toarnä gälbenusurile in albus . Fäina se pune la sfarsit in compozitie, in ploaie, se amestecä si se repartizeazä 5 foi pe dosul tävii...

Desert rulada turnata

In Prajituri la 8 Iul 2018

Se bat ouale ca pentru rulada, albusurile separat cu zahar, apoi se adauga galbenusurile si la urma faina. Fructele se spala, se feliaza si se asaza pe foaia pergament unsa cu unt, pe tava, se toarca compozitia peste fructe si se da la cuptor. Rulada se face batand ori spuma separat cu...

Tort Raffaelo

In Dulciuri la 29 Ian 2016

Blat 1 : Facut din 10 oua, 10 lg.zahar, 10 lg.faina, praf de copt. Cind este rece se scobeste inauntru se scoate miezul care se amesteca cu 200 g migdale taiate si prajite, 400 g ciocolata alba topita cu putina frisca nebatuta, pe foc. Apoi se adauga 400 g frisca batuta si se amesteca...

Tort rocher ferrero

In Torturi la 8 Ian 2016

Avem nevoie de o forma rotunda, conica , rotunda, deoarece acest tort se face prin rasturnare.Dupa ce s-au batut oualele  , albus separat cu 15 lg.zahar, se amesteca si celelalte ingrediente.Ciocolata topita se lasa sa se mai raceasca, se amesteca cu alunele apoi cu albusurile,galbenusurile...

Fursecuri cu alune si crema de ciocolata

In Dulciuri la 17 Dec 2015

Untul se amesteca cu oulale si zaharul, faina amestecata cu alune se adauga  si se face un aluat care se tine putin in frigider, apoi se intind foi care se decupeaza cu forme diferite. Se coc la 150 grade pina prind culoare, apoi se dau la rece. Crema se face din amestecul de...

Fursecuri cu migdale si crema de migdale

In Dulciuri la 21 Dec 2014

Se amesteca toate incredientele se da aluatul la rece pentru o ora , se intinde foaie si se fac diferite forme decupate.Se da la cuptor la 150 de grade pina se coc, dupa preferinta , mai prajite sau mai putin . Crema cu care se lipesc fursecurile una de alta,iar crema se face din se face din...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 24.12.2021

Desert Dobos rulat

publicat la 08.07.2018

Desert rulada turnata

publicat la 29.01.2016

Tort Raffaelo

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 21

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]