![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 20.11.2011
publicat la 13.11.2011
publicat la 11.11.2011
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Lasagna cu piept de pui si ciuperci
Ceapa, pieptul de pui si ciupercile se taie marunt. Calim ceapa in putin ulei, apoi adaugam pieptul de pui, si la sfarsit adaugam ciupercile lasam in tigaie vreo 15 min. Condimentam dupa gust. Pregatim sosul: se topeste untul, se adauga faina se amesteca incontinuu, si se toarna si laptele....