Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 01.03.2019
Reteta culinara din categoria Retete Delikat. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura
Voturi:33
Voturi:82
Termometru cu ecran LCD
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Perna ergonomica Karll
Rola de folie pentru prajituri
Unghiera BISALUO
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 22:32
ieri la 22:01
de Bucataras 6
pe 17.04 la 16:22
pe 17.04 la 15:50
pe 17.04 la 14:07
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
4 voturi
3 voturi
Bucataras
IONELA_LAURA 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dEiaa 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura
Reteta culinara din categoria Retete Delikat. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de gasca cu piure, mere caramelizate si sos de zmeura