pana_luminita

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 26.07.2009

RETETE57
PRIETENI14
Retete / Aperitive / Garnituri

Chiftelute de legume

In Aperitive / Garnituri la 3 Iul 2010

Curatam legumele de coaja(dovlecelul , morcovul) si le dam pe razatoare , morcovul pe razatoare mica iar dovlecei pe razatoarea mare. Cartofi fierti ii pasam , ceapa verde si mararul le taiem marunt . Omogenizam toate aceste legume si adaugam peste ele 2 linguri de faina , oul batut si sare si...

Buseuri cu branza

In Aperitive / Garnituri la 23 Dec 2009

Amestecam ingredientele pentru aluat . Dupa ce obtinem un aluat fraged in acoperim cu un prosop si lasam  la rece pt 1 ora. Dupa intindem o foaie groasa , pe care o impaturesti in trei si repeti aceasta operatiune inca de doua ori. Apoi intind o foie subtire  , dupa aceasta...

Scramble Eggs&cheese

In Aperitive / Garnituri la 18 Dec 2009

ouale le bat si adaug branza pisata , condimentez cu sare si piper dupa gust. Pun amestecul in tigaie in care am topit o bucatita de unt , dupa amestec continuu pana cand ouale sunt gata .

mini chiftelute de pui

In Aperitive / Garnituri la 18 Dec 2009

  Toc carnea de pui , ceapa, patrunjelul si usturoiul folosind robotul de bucatarie , ingredientele le toc separat una de cealalta . Apoi amestec toate ingredientele impreuna cu oul, sare si piper. Din compozitia rezultata formez bilute mici pe care le tavalesc prin faina si le prajesc...

omleta cu afumatura

In Aperitive / Garnituri la 18 Dec 2009

Costita este taiata bucatele mici si este prajita , branza o pasez si o amestec cu cele trei oua . Apoi adaug  si costita care am prajit-o , tot amestecul il pun in tigaie si prajesc pe ambele parti omleta pana prinde culoarea aramie

Mini Chiftelute

In Aperitive / Garnituri la 3 Dec 2009

Carnea tocata este condimentata cu sare si piper , ceapa usturoiul si patrunjelul le toc marunt si le adaug peste carne impreuna cu un ou , le amestec bine si formez bilute pe care le dau prin faina si le prajesc.

Cartofi la cuptor cu telemea

In Aperitive / Garnituri la 2 Dec 2009

cartofi sunt fierti partial dupa care sunt taiati pe jumatate , se scobeste mijlocul cartofului. Apoi  vom pune compozitia realizata din telemea, sare , piper , oregano si miezul de la cartofi . Dupa sunt bagati pentru 20 minute la cuptor in tava unsa cu putin unt sau ulei, cu 5 minute...

Cartofi la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2009

SE CURATA CARTOFI DE COAJA , DUPA CARE SUNT TAIATI ;DIN RESTUL INGREDIENTELOR SE FACE UN DRESSING , IN CARE VOM  PUNE CARTOFI. DUPA PUNEM TOTUL INTR-O PUNGA SPECIALA ( se gasesc in comert). SE BAGA LA CUPTOR PENTRU 45 MIN . LA FINAL RADEM PUTIN CASCAVAL

TARTINE DELICIOASE

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2009

ungem feliile de paine cu unt , asezam cascavalul ( aproximativ 1.5 cm grosime) , feliile de rosii , dupa gust sare, piper si busuioc . Se introduc in cuptorul incins pentru 5 minute.

Chiftelute din carne de vita

In Aperitive / Garnituri la 4 Noi 2009

se amesteca toate ingredientele , dupa se portioneaza si se fac bilute , care urmeaza sa fie tavalite prin faina , se prajesc in baie de ulei

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 25.10.2012

Papanasi

publicat la 24.10.2012

Fasole cu ciolan

publicat la 21.10.2012

Sarmale in foi de vita

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]