Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj-Napoca
Bucataras din 08.11.2010
Se amesteca toate ingredientele pentru sirop si se pun intr-o oala cu fund dublu la foc mic. Se lasa cam o jumatate de ora, amestecand des, pana se ingroasa usor. Se lasa sa se raceasca. Pentru acadele e aceeasi miscare: se amesteca toate...
publicat la 09.09.2012
publicat la 07.12.2011
publicat la 28.09.2011
O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”
In cont 1
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 250 forme pentru briose
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:32
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:24
ieri la 12:14
ieri la 11:58
ieri la 08:16
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
Bunica 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
papabundetot 1
Doralinda 1
Krystyan Trendy 1
radu_popovici 1
Copiosus 1
mimi_90 1
codoim 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Acadele
Se amesteca toate ingredientele pentru sirop si se pun intr-o oala cu fund dublu la foc mic. Se lasa cam o jumatate de ora, amestecand des, pana se ingroasa usor. Se lasa sa se raceasca. Pentru acadele e aceeasi miscare: se amesteca toate...