publicat la 25.06.2019
publicat la 23.11.2017
publicat la 07.08.2017
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Ceapa Umpluta (pentru 2 portii)
Vom alege patru cepe, aproximativ de aceeasi marime, le curatam de frunze. Pregatim o cratita in care adaugam apa si sare, adaugam ceapa(4 bucati) si o lasam aproximativ 15 minute pana se-nmoaie. Dupa aceea o scoatem si o lasam putin sa se raceasca, o trecem printr-un jet de apa rece si incepem...
Orez de post
Se caleste ceapa dupa care se adauga orezul care a fost spalat si scurs. Separat, se pune la fiert supa cu concentrat de legume (vegeta) in 500 ml apa. Cand fierbe, se toarna peste orezul calit cu ceapa, se lasa sa fiarba cu capacul pus 10 minute pe foc pana se umfla orezul, se sareaza si...
Salata Orientala de post reteta traditionala romaneasca
Cum se prepara Salata Orientala de post reteta traditionala romaneasca Se spala, curata si se pun cartofii la fiert in apa cu sare si un pic de otet(pentru a nu se faramita cartofii). Separat se taie ardeii in bastonase, ceapa rosie julien, ceapa verde, castravetii murati. se face...
Legume la cuptor(de post sau nu)
Legumele se spala, cartofi se curata si se taie in bucati mai mari, celelalte legume nu se curata de coaja in asa fel incat sa se vada culoarea vinetelor, a dovleceilor si ardeilor; se taie ceapa rosie julien, se zdrobesc 3-4 catei de usturoi se adauga peste legume, se pune ulei de masline si se...