Astazi a fost randul chefului francez cu doua stele Michelin, Michel Portos sa il cunoastem.
Gazda evenimentului a fost Chef David Contant care a colaborat cu chef Michel Portos in parcursul carierei sale.
Chef Michel Portos a fost desemnat Chef-ul anului în 2012 de Gault &...
Cu ceva timp in urma prietena mea Medi, mi-a povestit despre un eveniment interesant care urma sa aiba loc intr-o zi de miercuri 26.11.2014 in cadrul hotelului Crown Plaza din Bucuresti. Mai exact era vorba de invitatia lansata de Cristi Manafu de la firma Evensys privind prima conferinta a...
Cu ceva timp in urma am participat la conferinta regionala organizata de Eurodezvoltare S.R.L, in calitate de beneficiar al proiectului “Competente pentru adaptabilitate, flexicuritate si durabilitate in sectorul ospitalitatii si turismului”
Acest proiect face parte din...
In luna decembrie am participat la un concurs de retete pe blogul doamnei Simona Lazar, jurnalist,scriitor, editor la “Jurnalul National” si membru marcant in “Asociatia Ziaristilor si Scriitorilor de Turism din Romania - AJTR, blogul se intituleaza:...
Saptamana trecuta am trait o experienta care mi-a lasat o impresie destul de puternica, asupra a ceea ce inseamna: educatie, cultura, bun simt si multe alte trasaturi pe care le au cetatenii tarilor nordice si aici ma voi ocupa cu precadere de Norvegiei.
In perioada 15-22.05.2012, am...
A trecut ceva vreme de cand nu am mai atasat nici o reteta si evident nici un articol dar am fost intr-o criza totala de timp, acum as dori sa ma revansez si sa va impartasesc din experienta mea ca finalist in cadrul Academiei Maggi.
Mai exact despre ce este vorba, buna...
Asa cum v-am promis mi-am facut timp sa atasez un material despre calatoria in Costa Rica, gastronomie si chiar mai mult, sper sa va placa, lectura placuta.
Sunt o fire vesela, comunicativa si imi fac cu usurinta prieteni, in urma cu patru ani m-am imprietenit cu Siang Prat Gomez...
Buna ziua dragele si dragi mei,
Astazi este o duminica cam ploioasa dar superba, pentru ca vom lenevi in pat mai mult, hahaha, ce bine este sa te trezesti si sa privesti pe fereastra cum ploua iar frunzele verzi, ruginii si galbene sunt adiate de vant,...
Drage bucatarase si bucatarasi,
Vreau sa va impartasesc impresiile mele de la un eveniment la care am participat in zilele de 9-10.08.2010 la T.H.R(Tourism, Hotel si Restaurant Consulting Group) din Bucuresti, poate este un pic cam tarziu dar este ceva interesant si...
Chef Michel Portos in vizita la Horeca School
Astazi a fost randul chefului francez cu doua stele Michelin, Michel Portos sa il cunoastem. Gazda evenimentului a fost Chef David Contant care a colaborat cu chef Michel Portos in parcursul carierei sale. Chef Michel Portos a fost desemnat Chef-ul anului în 2012 de Gault &...
Food Bloggers Conference
Cu ceva timp in urma prietena mea Medi, mi-a povestit despre un eveniment interesant care urma sa aiba loc intr-o zi de miercuri 26.11.2014 in cadrul hotelului Crown Plaza din Bucuresti. Mai exact era vorba de invitatia lansata de Cristi Manafu de la firma Evensys privind prima conferinta a...
Buna ziua dragi prieteni virtuali
Cu ceva timp in urma am participat la conferinta regionala organizata de Eurodezvoltare S.R.L, in calitate de beneficiar al proiectului “Competente pentru adaptabilitate, flexicuritate si durabilitate in sectorul ospitalitatii si turismului” Acest proiect face parte din...
"77 Istorii si Retete din Epoca de Aur”
In luna decembrie am participat la un concurs de retete pe blogul doamnei Simona Lazar, jurnalist,scriitor, editor la “Jurnalul National” si membru marcant in “Asociatia Ziaristilor si Scriitorilor de Turism din Romania - AJTR, blogul se intituleaza:...
Periplu prin Oslo
Saptamana trecuta am trait o experienta care mi-a lasat o impresie destul de puternica, asupra a ceea ce inseamna: educatie, cultura, bun simt si multe alte trasaturi pe care le au cetatenii tarilor nordice si aici ma voi ocupa cu precadere de Norvegiei. In perioada 15-22.05.2012, am...
Buna ziua dragi colegi bucatarasi,
A trecut ceva vreme de cand nu am mai atasat nici o reteta si evident nici un articol dar am fost intr-o criza totala de timp, acum as dori sa ma revansez si sa va impartasesc din experienta mea ca finalist in cadrul Academiei Maggi. Mai exact despre ce este vorba, buna...
Calatorie in Costa Rica
Asa cum v-am promis mi-am facut timp sa atasez un material despre calatoria in Costa Rica, gastronomie si chiar mai mult, sper sa va placa, lectura placuta. Sunt o fire vesela, comunicativa si imi fac cu usurinta prieteni, in urma cu patru ani m-am imprietenit cu Siang Prat Gomez...
Bucharest Food Festival
Buna ziua dragele si dragi mei, Astazi este o duminica cam ploioasa dar superba, pentru ca vom lenevi in pat mai mult, hahaha, ce bine este sa te trezesti si sa privesti pe fereastra cum ploua iar frunzele verzi, ruginii si galbene sunt adiate de vant,...
Eveniment – THRGroup si Ambasada Indoneziei la Bucuresti – “Herbs of Fusion”
Drage bucatarase si bucatarasi, Vreau sa va impartasesc impresiile mele de la un eveniment la care am participat in zilele de 9-10.08.2010 la T.H.R(Tourism, Hotel si Restaurant Consulting Group) din Bucuresti, poate este un pic cam tarziu dar este ceva interesant si...