
publicat la 30.05.2012
publicat la 26.03.2012
publicat la 25.03.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Salsa Bechamel
Pentru inceput punem untul intr-o craticioara si lasam sa se topeasca la foc incet ,adaugam faina treptat si amestecam bine pana se formeaza o crema si nu raman cocoloase cam 2-3 min. Apoi separat pregatim un pahar cu lapte si il turnam deasupra continuand sa invartim pana se ingroasa...
Salsa de tomate al natural
Se spala rosia ,se taie in patru si se pune in robotul de bucatarie impreuna cu restul ingredientelor si mixam bine pana se formeaza asa zisa salasa.Se mai pot adauga mirodenii dupa placul fiecaruia ,asta in functie de platoul la care se foloseste aceasta salsa (eu am...