Intr-un vas punem 2,5-3 litri de apa sau supa si o lingurita de sare. Lasam sa dea in clocot,apoi punem bucatile de miel spalate si taiate. Cand incepe sa clocoteasca din nou, dam focul mic si eliminam toata spuma care se formeaza pana apa sau supa ramane clara sau spuma este alba....
Burta intreaga o spalam bine,o punem intr-un vas cu apa si otet(o parte otet si trei parti de apa) cat sa o acopere si o lasam 30-45 de min.Intre timp rasolul de vita,oasele,ceapa si 2 morcovi le curatam,spalam si le punem intr-un vas la fiert.
Burta o scoatem din apa cu otet,o spalam din...
Se curata legumele,se spala si se taie bucati potrivite.
Se pun intr-un vas,se pune apa cat sa le acopere si se pun la foc potrivit pana sunt fierte legumele.Cand sunt fierte se pun in blender,se mixeaza bine,apoi se pun inapoi in vas la foc mic.Se adauga smantana,sarea,piperul si se lasa...
Bors de miel
Intr-un vas punem 2,5-3 litri de apa sau supa si o lingurita de sare. Lasam sa dea in clocot,apoi punem bucatile de miel spalate si taiate. Cand incepe sa clocoteasca din nou, dam focul mic si eliminam toata spuma care se formeaza pana apa sau supa ramane clara sau spuma este alba....
Ciorba de burta
Burta intreaga o spalam bine,o punem intr-un vas cu apa si otet(o parte otet si trei parti de apa) cat sa o acopere si o lasam 30-45 de min.Intre timp rasolul de vita,oasele,ceapa si 2 morcovi le curatam,spalam si le punem intr-un vas la fiert. Burta o scoatem din apa cu otet,o spalam din...
Supa-crema de legume
Se curata legumele,se spala si se taie bucati potrivite. Se pun intr-un vas,se pune apa cat sa le acopere si se pun la foc potrivit pana sunt fierte legumele.Cand sunt fierte se pun in blender,se mixeaza bine,apoi se pun inapoi in vas la foc mic.Se adauga smantana,sarea,piperul si se lasa...