
publicat la 11.09.2011
publicat la 11.09.2011
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Tarta cu branza dulce si zmeura
Se bat ouale cu zaharul cu mixerul. Se adauga branzica, zaharul vanilat, iaurtul si faina. Apoi se adauga praful de copt si lichiorul. Tava se unge cu unt, se toarna compozitia si se pune deasupra zmeura. Se baga in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.
Tarta cu piersici
Se unge forma cu unt peste care se presara 2 linguri de zahar. Se taie piersicile felii si se aranjeaza in forma de tarta ca o floare. Se introduce in cuptor pentru circa 10 minute. Blatul- Se mixeaza cele 4 oua cu cele 8 linguri de zahar ramase pana se dubleaza in volum. Se...