publicat la 16.03.2020
publicat la 16.03.2020
publicat la 27.08.2018
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de pui reteta veche reinterpretata
Punem tacamul de pui la fiert si spumam pe masura ce se formeaza spuma. Dupa care punem si zarzavatul si lasam sa fiarba la foc mic. In timpul asta zdrobim cartofii fierti si ii amestecam pana la omogenizare, dar fara a insista prea mult cu oul, adaugam turmericul, faina, grisul, sarea si...
Ciorba de afumatura cu zeama de varza
Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert in apa rece. Cand oala de foc incepe sa clocoteasca, se indeparteaza cu grija spuma, de cateva ori. Cand nu se mai formeaza spuma, se adauga morcovii, telina si patrunjelul. Se lasa sa fiarba pe foc mic. Cand...
Supa de rosii cu crutoane
Punem la fiert rosiile impreuna cu sucul de rosii si celelalte legume taiate cat mai marunt sau date pe razatoare. Adaugam cimbru, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba foarte bine dupa care folosim mixerul vertical pentru a le pasa. Servim cu crutoane si cu o lingurita de...
Supa de legume
Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete La fel procedam cu morcovii, patrunjelul radacina, pastranacul si telina. Varza alba se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata,...
Ciorba cu perisoare
1. Curatam si spalam legumele. 2. Le taiem cubulete si le punem la fiert intr-o oala cu 6 litri de apa, mai putin rosiile. 3. Cand sunt legumele pe jumatate fierte, adaugam rosiile taiate...