Preincalzim cuptorul la 170 grade C.
Mixam ouale cu praful de sare pana cand acestea isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul treptat, mixand continuu.Adaugam esenta de vanilie si uleiul treptat. Mixam putin...
Rata curatata si spalata o transam, pieptul si pulpele le dam deoparte pt felul doi, iar din restul facem ciorba.Fiind rata de tzara este mai grasa, are o grasime galbena ca aurul si atunci am mai...
Pieptul de rata se dezoseaza si se cresteaza pielea in forma de romburi, se spala si se usuca cu servetele de hartie. Se topesc 50 g unt intr-o tigaie, apoi se adauga pieptul de rata cu pielea in...
Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Prunele se spala, se taie in doua, li se scot samburii, se adauga scortosoara si zaharul si se lasa deoparte sa se...
mihasara a devenit prieten cu bucatarimcudiana